Stoelmassage op de werkvloer

Stoelmassage bieden, wij naast sportmassage en voetreflextherapie ook aan. Stoelmassages zijn vaak kortere massages die gedaan worden in een zittende houding. Hiervoor is een speciale stoel ontworpen, waarbij de aandacht vooral ligt op hoofd, nek, schouders, armen en rug.

De stoelmassage kan zowel therapeutisch zijn of ontspannend. De massages zijn diep, intens en vaak wat korter van duur, variërend van 10 minuten tot 20 minuten.

Een stoelmassage is ook bijzonder geschikt om op locatie te doen, denk bijvoorbeeld op het werk of tijdens een leuke ontspanningsavond, een beurs of een evenement.

Tijdens de stoelmassage kunt u de kleren gewoon aanhouden. Dit is dan ook een van de redenen waarom het bijzonder effectief is om bijvoorbeeld te organiseren voor uw werknemers. Voor mensen die veel zittend werk verrichten is het een goede bijdrage aan het voorkomen van nek- en schouderklachten. Nek- en schouderklachten kunnen vaak leidden tot hoofdpijn of vermoeidheidsklachten. Regelmatig een onderhoudsmassage aanbieden aan uw werknemers kan het ziekteverzuim terugbrengen. Ook levert het een bijdrage aan de werkmotivatie van uw collega’s en niet te vergeten u zelf als leidinggevende.

De massage zelf bestaat uit een serie grepen en technieken die kan variëren van persoon tot persoon, geheel afhankelijk van de pijnklachten die er zijn. Het varieert van ontspannen tot een stevige aanpak, waarbij zowel handen als onderarmen worden gebruikt om te masseren.

Na zo’n korte massage voelen uw medewerkers zich weer fris en soepel en zijn ze weer klaar om weer flink wat werk te verzetten!

Bent u geïnteresseerd, neem dat contact op om een prijs met u te bespreken. De massages zijn altijd op locatie en u betaald altijd per uur. Wist u overigens dat het tegenwoordig aftrekbaar om uw medewerkers te laten sporten of het aanbieden van een massage?

 

Miranda Beerens, Massage, Maas en Waal