Massagepraktijk Corpus Practica bevindt zich in het centrum van Wamel. De Kloosterstraat is nog een vrij authentiek eenrichtingsstraatje, waarin nieuwbouw en historische panden door elkaar staan. De praktijk is in bedrijf gekomen in september 2014 na een flinke verbouwing van de aangrenzende garage. De bestaande garagedeuren werden vervangen door een nieuwe glazen voorpui. In het dak werd een lichtkoepel aangebracht. De ruimte is voorzien van vloerverwarming en stromend water.

Er staat een elektrisch verstelbare massagetafel die het ook mogelijk maakt om mensen in een rolstoel op de behandeltafel te kunnen assisteren. De ingang is extra breed zodat ook een rolstoel naar binnen kan.

De praktijk ligt een eenrichtingsstraat achter de grote kerk in Wamel. Het is een straat die niet direct zichtbaar is vanuit de hoofdstraat en het is dus niet voor iedereen bekend dat er een massagepraktijk zit.

Corpus Practica staat voor Lichaams-praktijk en wij zijn erop gericht om op een praktische manier door inspectie van het bewegingsapparaat, functietesten, massage en oefeningen lichamelijke klachten goed en klantgericht op te lossen!

Voorheen was de naam van Corpus Practica, Le Mirage. Ik ben mijn praktijk begonnen in Alphen in het jaar 2003. Ik was toen bezig met een opleiding voetreflextherapie bij Sonneveld. Deze opleiding besloot ik te gaan doen, nadat ik in 2001 in aanraking ben gekomen met voetreflex. Dit was tijdens de reis die ik samen met mijn man maakte. We liepen van Nederland naar Santiago de Compostella in Spanje. Onze reis duurde 5 maanden en ik kreeg op mijn reis last van een voet.

Miranda Beerens

Miranda Beerens

Corpus Practica voor Sportmassage en Voetreflextherapie

In 2006 zijn we verhuisd naar Wamel. Hier ging Le Mirage verder boven op een kamer, totdat ik zwanger werd. De situatie boven in huis was niet meer ideaal. Zodoende besloten we om de praktijk naar de garage te verplaatsen. Ik dacht laat ik de naam ook maar meteen veranderen.  En zo ontstond de naam Corpus Practica, omdat ik niet meer alleen met masseren bezig wilde zijn. Ik wilde mensen echt van hun klacht af helpen of vooruit helpen met hun sportprestaties.

Miranda

 

Massage, Wamel, Maas en Waal