GASTENBOEK

Geachte bezoeker,

Fijn dat je even de tijd neemt om onze website te bezoeken. Je kunt een bericht achterlaten hier in het gastenboek. Heb je een behandeling van ons gehad, dan is het leuk als je een reactie achterlaat, zodat andere mensen kunnen lezen wat je er van vond en hoe je het hebt ervaren.

Wij staan open voor op- en aanmerkingen, verbeter- en aandachtspunten omtrent onze praktijk, de website, artikelen, behandelingen of eventuele vragen, mits het opbouwend is.

Miranda

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.233.242.204 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
17 berichten.
Annelies Annelies heeft geschreven op 19 december 2018 om 20:10
Ik kwam bij Miranda met een pijnlijke nek en pijn tussen de schouderbladen. Volgens mij kwam het door mijn werkhouding. Te gespannen in nek en schouders van achter een bureau zitten en veel kijken op het scherm van mijn mobiel. Maar zelfs toen ik dat verminderde gingen de klachten niet of nauwelijks weg. Miranda heeft mijn rug en nek letterlijk onder handen genomen met geweldig resultaat. Al na één keer is de pijn weg en kan ik mijn hoofd en schouders weer makkelijk bewegen. Nu nog iets doen aan mijn houding en mobiel gebruik...
Larissa Larissa heeft geschreven op 18 december 2018 om 23:06
Ik vindt het een fijne sport masseuse. Ik ben voor een schouder klacht paar keer naar de fysio geweest, echter hielp dit niet en kwam de klacht terug. Hierdoor ben ik naar een sport masseur gegaan in de hoop dat de klachten zouden verminderen. Na de eerste massage merkte ik de dagen erna goed verschil. En nu paar massages verder heb ik geen schouder klachten meer. Wat ik ook erg fijn vindt is dat de sfeer fijn is en dat ze de tijd voor je nemen.
Lisette Lisette heeft geschreven op 11 december 2018 om 19:05
Ik kom regelmatig bij Miranda voor een rug/nek massage. Dit met volle tevredenheid. Fijn adres waar deskundigheid voorop staat in een ontspannen sfeer.
Toine Arts Toine Arts heeft geschreven op 18 maart 2017 om 17:51
Ramon en Miranda zijn medische masseurs met een drive voor persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer. mijn klachten van tennisarmen zijn na een paar behandelingen al een stuk minder. ze geven je inzicht in je klachten zodat je met zelf behandeling die door hun worden voorgeschreven thuis oefeningen kunt toepassen. helemaal toppie die twee !!!
Francien Francien heeft geschreven op 1 november 2016 om 13:50
Ik ben nu een paar keer behandeld voor mijn rugklachten. Ik ben zeer tevreden. De sfeer is ontspannen en de problemen worden goed verholpen. Ik zou deze praktijk bij iedereen van harte aanbevelen.
Toos Toos heeft geschreven op 25 oktober 2016 om 15:15
Miranda en Ramon, Zeer blij dat ik via familielid bij jullie terecht ben gekomen. In eerste instantie bij Miranda voor massage van nek- en rugklachten. Dat werkte al prima. Aangezien er ook klachten waren van beenspieren en voeten is er na overleg besloten om te gaan tapen . Met verbluffend resultaat. Nu na een aantal weken tapen en een goed advies voor steunzolen nagenoeg pijnvrij. Ben erg blij met het behaalde resultaat, mede door de goede zorgen van jullie beiden. Hartelijk bedankt voor jullie tijd en inzet, helemaal top Kan het iedereen aanbevelen. Groeten Toos
admin admin heeft geschreven op 22 oktober 2016 om 10:19
Lars Verbruggen heeft Massagepraktijk Corpus Practica beoordeeld — 5 sterren - Facebookrecensie 9 augustus · .. Vanmorgen gebeld met klachten van hamstrin. Vanavond gelijk langs kunnen komen. Hamstring gelijk ingetaped! Fijn dat ik zo snel terug kon bij deze toppers!
admin admin heeft geschreven op 22 oktober 2016 om 10:10
Irene Jonkers heeft Massagepraktijk Corpus Practica beoordeeld — 5 sterren Facebookrecensie 3 juni · .. Bij corpus practica ben je in goede handen, ze beschikken over een grote kennis waardoor je altijd de juiste behandeling krijgt!
admin admin heeft geschreven op 22 oktober 2016 om 10:10
Britt Siertsema heeft Massagepraktijk Corpus Practica beoordeeld — 5 sterren - Facebookrecensie 2 juni · .. Ga er nu al een tijdje heen, heerlijke massage en de klachten verminderen aanzienlijk!
admin admin heeft geschreven op 22 oktober 2016 om 10:09
Jeffrey van Helvoirt heeft Massagepraktijk Corpus Practica beoordeeld — 5 sterren - Facebookrecensie 20 juli · .. Laats monnikekapspier laten in tapen, wegens verrekking. Na het tapen was gelijk de verlichting te voelen en kon in ook weer fatsoenlijk bewegen. Service was perfect, zeker een aanrader.
admin admin heeft geschreven op 22 oktober 2016 om 10:09
Rick van der Veer heeft Massagepraktijk Corpus Practica beoordeeld — 5 sterren - Facebookrecensie 30 juni · .. Sinds kort sportmassage ,omdat ik beter wil presteren bij hardlopen en om van pijnlijke kuit af te komen. Nu twee keer laten masseren en kuit probleem al zowat verholpen en tijdens hardlopen minder last van vermoeide benen, waardoor mijn tijden veel sneller zijn. Hier ga ik zeker mee door, bij Corpus practica.
admin admin heeft geschreven op 22 oktober 2016 om 10:07
Carianne Lepping heeft Massagepraktijk Corpus Practica beoordeeld — 5 sterren - Facebookrecensie 29 juli · .. Woensdagavond heb ik gebeld om een afspraak te maken ivm een zeurend gevoel in mijn rug. Ik kon vrijdag al terecht! Bij de behandeling bleek dat mijn nek en schouders ook vast zaten dus die zijn ook meteen los gemasseerd. Na de massage was het alsof er een last van mijn schouders afviel, ik was helemaal ontspannen en het zeurende gevoel in mijn rug is verdwenen. Kortom ik ben erg tevreden en zal zeker vaker terugkomen!
admin admin heeft geschreven op 22 oktober 2016 om 10:05
Daphne Janssen Lok heeft Massagepraktijk Corpus Practica beoordeeld — 5 sterren - Facebookrecensie 2 juni · .. Fijne ruimte, prettig persoon en een erg goede massage. Top!!
Pieter Pieter heeft geschreven op 19 augustus 2016 om 14:52
Voor zowel een ontspannende massage als ook het behandelen van blessures/pijntjes is Corpus Practica al geruime tijd het adres voor mij, waar gemoedelijkheid en professionaliteit samen gaan. Een aanbeveling waard !
Marinus Staal Marinus Staal heeft geschreven op 10 augustus 2016 om 17:45
Vorige week woensdag afspraak gemaakt met Ramon ik kon vrijdag al terecht . Ik heb vooral last van mijn rechter been ( vocht en doof gevoel en soms kramp en pijn) . Ze hebben toen uitgebreid beide benen gemasseerd daarna mijn rechterbeen vanaf voet tot aan knieholte medical tape aangebracht om vocht af te voeren . Het lijkt er op dat ik er nu al baat bij heb , ook geen pijnstillers meer geslikt sinds de behandeling. Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke en professionele aanpak!
Sasja Sasja heeft geschreven op 3 augustus 2016 om 21:32
De afgelopen jaren ben ik regelmatig door Miranda gemasseerd. Elke keer kom ik weer als herboren bij haar vandaan. Ze weet als geen ander vastzittende spieren aan te pakken. Daarnaast is Miranda een hartelijke, enthousiaste persoonlijkheid en is het onthaal altijd gastvrij. De praktijk is mooi ingericht en je voelt je meteen op je gemak. Ik kan iedereen Corpus Pratica van harte aanraden.
Germa L. Germa L. heeft geschreven op 21 juli 2016 om 17:13
Vandaag medical taping gekregen voor mijn gezwikte/gescheurde enkelband. Voel meteen verschil. Groot voordeel t.o.v. drukverband dat ik lekker het water in kan met dit weer.