Huisregels:

We werken niet met openingstijden. We werken op afspraak en ons doel is om iedereen zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit betekent dat het we vooral kijken wanneer het jou het beste uitkomt.

We werken op zoveel mogelijk verschillende tijdstippen van de ochtend tot in de avond. Ook zaterdags en in bijzondere noodgevallen zijn we ook bereidt dit op zondag te doen. Hier zijn overigens geen extra kosten aan verbonden.

Mocht je een keer niet op een afspraak kunnen komen is dit geen probleem er zijn dan geen extra kosten aan verbonden. Wel stellen we het op prijs dat je dit minimaal twee uur van te voren aangeeft. Wij kunnen dat nog vragen aan andere cliënten of ze beschikbaar zijn.Ons beleid is om geen kosten in rekening te brengen en dat willen wij zo houden voor andere cliënten.

Voor een massage breng jij zelf twee badlakens mee en vooraf douchen mag in verband met de hygiëne.

Voor de voetreflex brengt je een badlaken mee. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om vooraf de voeten te wassen, dan bieden wij jou die mogelijkheid in de vorm van een voetenbadje voor 2,50 €. Dit ook weer in verband met de hygiëne.

Wij streven naar kwaliteit, betaalbaarheid, betrouwbaarheid en effectiviteit!

Wij respecteren jouw privacy en je hoeft je bij ons nooit volledig te ontdoen van ondergoed en/of beha.

Wij zijn aangesloten bij  het Nederlands Genootschap voor Sport & Wellnessmassage.

NGS logo

huisregels Corpus practica

Je kunt bij ons niet pinnen. Contant of een factuur met bankbetaling kan wel. De voorkeur gaat uit naar contante betaling.

Mochten wij iets vergeten zijn te vermelden in bovenstaande tekst, dan krijgen wij graag feedback van jou. Corpus Practica streeft er naar om de hoogste kwaliteit te bieden tegen de scherpste prijs.