Corpus Practica staat voor lichaams-praktijk. Wij kijken en luisteren naar de specifieke klacht die je hebt. Dit wordt ingevuld in een persoonlijk cliëntendossier dat is opgebouwd uit een anamnese, inspectie van het bewegingsapparaat, functietesten,  en een behandelplan. De eerste ontmoeting is altijd met een intake en duurt ongeveer 60 minuten. De prijs hiervoor is 48,00 €.

Vanaf heden bieden we iets bijzonders aan en dat is een zeer uitgebreide intake door een sportzorgmasseur met een volledige duo- lichaamsmassage. 

De sportzorgmassage is ook specifiek voor mensen met acute blessures of al langer bestaande klachten. De sportzorgmasseur is in staat klinisch te redeneren, klinimetrie toe te passen, zoals meettechnieken, vragenlijsten en specifieke testen. Deze behandeling met intake en duomassage duurt ongeveer tussen de 1,5 en 2 uur

Verschillende tevreden cliënten zijn jou al voorgegaan en hebben we naar tevredenheid mogen behandelen, uiteenlopend van tennisarmen, langdurige schouderklachten, rug- en nekproblemen en uitstralende pijn na borstamputatie.

Om je de beste kwaliteit en service te kunnen aanbieden en blijven geven, ontwikkelen we onszelf steeds door het volgen van nieuwe cursussen, trainingen en opleidingen.

Sportprestaties verbeteren? Wil je een nieuwe frisse kijk op jouw lichamelijke klacht? Een fijne ontspanningsmassage? Ons doel is om jou te helpen en adviseren!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over blessures, trainingen, sport, gezondheid of ontwikkelingen in onze praktijk? Op onze nieuwspagina publiceren wij steeds nieuwe onderwerpen. Heb jij zelf een interessante vraag of onderwerp, laat het ons weten!

Miranda is geregistreerd sportmasseur en Ramon is sinds april 2021 sportZORGmasseur en aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage en Wellness.

Mocht je vragen hebben of een recensie willen achterlaten dan kan dat in ons gastenboek.

Miranda Beerens

Corpus Practica

Sportmassage, sportzorgmassage en voetreflextherapie

Je kunt telefonisch of via contact een afspraak maken.

Wij werken niet met openingstijden. Telefonisch bereikbaar op 06 293 065 22 of mail naar info@corpuspractica.nl.

Het tarief voor een 45-minuten massage is 38€ Voor een 60-minuten massage is dit 48€. 

Sportmassage is NIET alleen voor sporters. Iedereen kan bij ons terecht!

Wil je iemand een keer een origineel cadeau schenken? Bij ons kun je cadeaubonnen kopen voor een massage naar keuze.

“Keep going. Each step may get harder, buti don’t stop. The view is beautiful at the top.”
Anonymous - quote of the month
‘One of the happiest moments in life is when you find the courage to let go of what you can’t change.’
Anonymous - quote of the month